Trassel är död!

Det är med stor sorg jag måste meddela att min trogne medarbetare Trassel är död.

Jag fann honom i en skrotcontainer för nästan tjugo år sedan, visserligen något skamfilad, men fullt fungerande, förutom att han älskade att trassla till undertråden i början av vårat sammarbete.

Med tiden lyckades jag dock få honom att förstå det viktiga i hans uppgift och efter det så har han skött sig exemplariskt.

Men sedan hände det oundvikliga, när jag en kväll satt framör TV'n så hörde jag hur han varvade upp sin lilla motor på fullvarv.

Jag skyndade mig in till honom i det angränsande rummet men det var för sent, pedalen hade helt enkelt kortslutit sig själv och gick inte att rädda.

 

Trassel

 

  

Ny medarbetare!

Efter moget övervägande har jag nu tagit beslutet att pensionera Trassel, han kommer att finnas kvar i min ägo, för det kan ju hända att jag finner en ny pedal åt honom. Dock måste jag se den närmaste framtiden ann och har därmed införskaffat en ersättare för Trassel.

Får jag presentera Singer Heavy Duty 4432. 

Unge Herr Singer är för tillfället namnlös, men jag är övertygad om att han inom en snar framtid kommer att visa sina karaktärsdrag och därmed också förtjäna ett passande namn.